Is het nuttig om een immigratiebureau in te schakelen om mij te helpen bij de aanvraag van een Retired Person’s Permit voor Zuid-Afrika?

Het aanvragen van een visum voor verblijf in Zuid-Afrika kan, indien dit door de aanvrager alleen gedaan moet worden, onder iedere categorie (en dus ook onder de Retired Person’s Permit categorie) een ontmoedigende en veeleisende taak zijn. Met dit in gedachte is het altijd aan te raden een professioneel immigratiebureau in de arm nemen. Een dergelijk bureau kan alle mogelijk opties met u doornemen en behartigt uw belangen wanneer een aanvraagproces eenmaal wordt gestart.

Intergate Immigration beschikt over 7 geregistreerde immigratie-agenten. Dit zijn mensen die verscheidene vak gerelateerde examens met goed gevolg hebben afgerond en die zodoende bevoegd zijn om namens derden aanvragen voor visa in te dienen. Intergate Immigration biedt u een persoonlijke service en maakt voor u het immigratieproces zo soepel mogelijk. Bezoek gerust eens onze website: http://www.intergate-immigration.com